lørdag den 8. marts 2014

Nyhedsbrev 1


Magnus Bødker

Magnus Bødker – var en kendt skikkelse i Tistrup´s byliv indtil for  ca. 20 år siden. I dag er det en lille cafe i kælderen på Jernbanegade 3 i Tistrup -  og har nu været kørende i godt 1 år. Vi ønsker, at alle i Tistrup og nærmeste omegn får kendskab til stedet, derfor dette lille skriv.

Magnus Bødker er for alle. Indtil nu har der været arrangeret foredrag, hygge omkring jul og nytår, samlingssted, når vi skal støtte de danske farver ved fodbold og håndbold samt EfB´s kampe i europaleauge. Herudover har Magnus Bødker været lejet ud til bryllup, reception, fødselsdage og andre sammenkomster.

Kommende arrangementer byder på Formel1 samling, åbent hus for Voksenklubben, frokost med underholdning af Leif Fabricius og champagne brunch.

Har DU/I gode idéer til arrangementer – eller vil DU/I måske være medarrangør eller gerne selv arrangere noget, så giv os endelig besked.

Vi vil gerne leje Magnus Bødker ud til mindre sammenkomster op til ca. 40 personer.

Alle vores nyheder kan ses på vores hjemmeside www.bødkerhuset.dk , Tistrup News eller på Facobook (søg Bødkerhuset – Tistrup og bliv medlem af gruppen). Men vi ved godt, at det ikke er alle, som ser i disse medier. Derfor vil vi gerne udvide med en mail korrespondance.  Send derfor venligst jeres mail adresse til anneberg@pc.dk  Hvis du/ I ønsker et gammeltdags nyhedsbrev i postkassen, så ring gerne til os på 20119012.

Med venlig hilsen

Jens Bach Mortensen og Christian Anneberg

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar