torsdag den 6. marts 2014

Leif Fabricius besøger Magnus Bødker .... 2 gange

Vi har været så heldige, at Leif Fabricius kommer forbi Magnus Bødker den 22. marts 2014, hvor han vil underholde med sine små sjove fortællinger.

Arrangementet starter med en lille frokost kl. 13.00, hvor Monas Køkken disker op med diverse lækkerier.

Så tag naboen eller venneflokken med under armen, og vær med til at sætte liv i de gamle bygninger. Leif Fabricius lover, at det bliver sjovt.

Pris pr. deltager er kr. 275 inkl. frokost og underholdning.

Første arrangement er total udsolgt.

Tilmelding til Karen Anneberg er nødvendigt på 20119012, da pladserne er begrænsede. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Magnus Bødker ligger i kælderen på Jernbanegade 3 i Tistrup.

På venligt gensyn
Magnus Bødker
www.bødkerhuset.dk

Der er skrevet følgende om Leif Fabricius:

Leif Fabricius

     -  One man sjow –
Her er et show, som er velegnet til enhver sammenkomst, hvis man altså ikke har noget imod, at det bliver sjovt.
Da Fabricius for år tilbage medvirkede i den anmelderroste Græsted-Revy, blev han af en københavnsk anmelder kaldt Leif-who-that-man-Fabricius. Mange andre ved det Gudskelov allerede, og anmelderen skrev da også videre: ”…
 
Fabricius har med rette sin egen store menighed i stricktly Jylland …. hans lune er vidunderlig, man kan skære sig på den og varme sig ved den…”
En anden anmelder skrev:
…. Leif Fabricius er den besindige og underspillende, jyske komiker, der med sin fabelagtige evne til at fortælle en god historie kan sætte revytempoet næsten i stå for at accelerere til tophastighed i løbet af en sekundkort pointe……
 
Fabricius er vestjyde, og det forsøger han ikke at lægge skjul på – tværtimod. Han anskuer altid verden fra vest mod øst, og det bliver den absolut ikke kedeligere af.
 
Gennem efterhånden en del år har han skrevet tekster til Finn Nørbygaard.
Karl Ejnar fra Borris er en af de figurer, som Fabricius leverer ordene til, og så har han gennem årene været en flittig leverandør af sangtekster til den populære Thyborøn-gruppe TØRFISK. 
Da Fabricius er en god kombination af showmand og tekstmand – han blev kåret som årets revyforfatter i 2001 - er han i stand til at målrette sit program.
Showet indeholder altid en Fabricius-monolog af den type, der med garanti vil få det til at rykke i mundvigene på selv den sejeste stivstikker. 
De senere år har han været en meget anvendt foredragsholder, og her skinner hans jyske sindelag også igennem, da specielt det foredraget med titlen ”Jysk lune og lune jyder” har været særdeles efterspurgt.
Eftermiddagen i Tistrup vil blive meget vestjysk. Her vil han forsøge at føre det endegyldige bevis for at det er jyderne – ja, vistnok endda vestjyderne – der er Guds udvalgte folk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar